Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

Kontakt Nova Mallorca

Nova Mallorca Fastigheter, står vi till ditt förfogande som din pålitliga fastighetsförmedling. För att vidare lägga alla vår kraft och energi till att bistå dig med våra tjänster, vill vi först och främst rikta ett stort tack för ditt intresse att ta kontakt med våra tillgängliga agenter, för att hjälpa och konsultera dig under processen att köpa, sälja eller hyra en fastighet på Mallorca.

Förutom det excellenta teamet, som vårt företag består av, är det sättet vi tar hand om våra kunder på, tillsammans med den information de letar efter, som vi ägnar stor uppmärksamhet. Vänligen fyll i detta kontaktformulär, så vi kan ge dig vår skräddarsydda service. Inom kort kommer du att få svar på din förfrågan om information eller dina eventuella funderingar. Tack för att du litar på Nova Mallorca Fastigheter.

Du kan kontakta oss 7 dagar i veckan

Välj typ av fastighet och område du är intresserad av, så kommer vårt professionella team att göra det val, som bäst passar dina behov, innan de kontaktar dig.

+34 605 222 222

Jag är intresserad av:

Close

VÅRA KONTOR

Vi på fastighetsbyrån Nova Mallorca vill ge dig kvalitetsservice anpassad utifrån dina behov. Vi har två kontor med de bästa lägena på Mallorca: Palma centrum och Puerto Portals.

Här hittar du flerspråkiga fastighetsmäklare som hjälper dig att hitta den fastighet du söker och till det bästa priset som passar dina önskemål.

Kontor i Palma City

Nova Mallorca Fastigheter

Passeig de Mallorca 14 A Palma - Mallorca - Balearerna, 07012 Spanien

Telefon: +34 670 615 955

E-post: pmallorca@novamallorca.com

Se på Google Maps

Kontor i Puerto Portals

Nova Mallorca Fastigheter

C/ Benito Feijoo 13, Local 9 Puerto Portals - Calvià - Mallorca Balearerna, 07181 Spanien

Telefon: +34 605 944 851

E-post: portals@novamallorca.com

Se på Google Maps

VI ringER dig!

MISSA INTE CHANSEN ATT HITTA DITT DRÖMBOENDE

Prenumerera och få de senaste nyheterna och erbjudanden från NOVA MALLORCA

Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats Acceptera cookies Mer information