Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev

SÖK BOSTAD

-
PLATS ELLER REFERENS

BOSTADSTYP

MIN PRIS

MAX PRIS

MIN BÄDDAR
Sök via karta och fler alternativ
SÖK VIA KARTA
North West South-West Palma Center North-East South South-East
  • Norr
  • Väster
  • Sydväst
  • Palma
  • Centrum
  • Nordost
  • Söder
  • Sydöst
Area labels
Områden / Regioner
Faciliteter
Plats / UTSIKT

VÅRT TEAM HOS Nova Mallorca FASTIGHETER

Nova Mallorca Fastigheter, vet vi att vår personal är nyckeln vid köp eller försäljning av fastigheter på Mallorca. Vi erbjuder en innovativ och flerspråkig grupp människor som, på ett öppet och nära sätt, ser till att dina förväntningar och drömmar uppfylls. Vi anser att en mäklares arbete är lika viktigt som designen och publiceringen, vilka alla spelar en viktig roll i varje steg.

De yrkesverksamma på Nova Mallorca Fastigheter är högkvalificerade för att vägleda dig, på bästa sätt, genom alla delar i processen. Sedan 1969 vet vi att utvecklingen av vår verksamhet ska vara kompetent, effektiv och baserad på öppenhet och förtroende. Redan från starten fokuserar vi på att göra din dröm till verklighet, med framgång.

MÖT VÅRT TEAM

EN
ES
FR
IT

Jorge Forteza

Verkställande direktör (CEO)

Jorge är född på Mallorca. Han tog examen i företagsekonomi i Barcelona och flyttade sedan till Madrid och tog en MBA i affärsadministration. Hans första professionella erfarenheter började i Madrid och han påbörjade därefter sin karriär inom fastighetssektorn, som licensierad fastighetsmäklare. Där han genom sina befattningar fick ta mycket ansvar på diverse företag och anslöt sig senare till sitt nuvarande företag; Nova Mallorca, där han arbetat som VD sedan 1992. Hans största hobby är segling, där han har uppnått stor framgång i några av de viktigaste internationella tävlingarna.

+34 670 615 955 jorge@novamallorca.com
EN
ES

Pedro Pizá

Informationschef (CIO) / Mäklare

Pedro är född i Palma de Mallorca och tillbringade en del av sin tonår i Barcelona, där han studerade på gymnasiet. Därefter studerade han design och marknadsföring medan han arbetade i familjeföretaget. Senare öppnade han sitt eget modeföretag och uppnådde flera internationella erkännanden. Några år senare, 2005, sammanföll han med en av grundarna av fastighetsbyrån Nova Mallorca som, medveten om hans fascination för teknikvärlden, föreslog att han skulle ansluta sig till Nova-teamet. Ett erbjudande som Pedro inte kunde tacka nej till och har sedan dess arbetat inom fastighetsbranschen som informationsansvarig, samtidigt som han även arbetar som fastighetskonsult. Hans hobbyer är segling och diverse vintersporter.

+34 606 000 207 pedro@novamallorca.com
EN
ES
DE
SK
CZ

Lenka Kubackova

Kundansvarig (CCO) / Mäklarassistent / Mäklare

Lenka tog sin kandidatexamen i ekonomi och administration i Slovakien. Hon bor på Mallorca sedan 2007 och började på Nova Mallorca i slutet av 2014 och för att hjälpa till med det administrativa arbetet. För närvarande, tack vare att hon kan flera språk, är hon chef för kundservice och arbetar som teamassistent och Mäklare. Under sin lediga tid njuter hon av att både vara till sjöss och vandra i bergen.

+34 605 222 222 lenka@novamallorca.com
EN
ES

Oscar Raya

Direktör / Arkitekt för nybyggnation

Oscar föddes i Almería. Han tog ingenjörsexamen inom jordbruksteknik i Almería och flyttade senare till Granada för att avlägga arkitektexamen. Under sin utbildning till arkitekt studerade han vid Università degli Studi di Genova i Italien. Han började sin yrkesbana som stadsingenjör inom stadsplanering i Granada och samarbetade med prestigefyllda internationella arkitektstudios. Han fick ett stipendium av det excellenta Talentia Stipendium-programmet från den andalusiska regeringen för att specialisera sig med en master inom avancerade studier i stadsutveckling på den prestigefyllda skolan ETH Zurich. Därefter började han sin professionella karriär som internationell konsult för marknaden i Mellanöstern. Efter att ha återvänt till Spanien arbetade han på Mallorca, där han efter att ha avslutat sin utbildning inom fastighetsvärdering vid universitetet i Pompeu Fabra, fick omfattande erfarenhet och positionerade sig i branschen som bostadskonsult. Han arbetar för närvarande som chef för nya konstruktioner på Nova Mallorca. Hans främsta hobby är att spendera sin fritid med sina vänner och utöva sport, särskilt fotboll, där han haft bra framgång som professionell spelare.

+34 615 400 822 oscar@novamallorca.com
EN
ES
RU

Andres Rybak

Kontorschef / Mäklare

Andres växte upp i Ávila i Spanien. Han avslutade sitt gymnasium och sin yrkesutbildning i administration och gick med i ett fastighetsnätverk i Madrid, där han ledde en liten grupp säljare och vann flera priser som bästa kontor "Area Ciudad Lineal". Efter finanskrisen 2008 arbetade han i Barcelona som chef för export av mallorcanska möbler till Ryssland, där han träffade flera stora investerare och beslutade att återvända till fastighetssektorn. Hans naturliga val föll på Nova Mallorca tack vare dess prestigefyllda och långvariga rykte. Sedan 2010 bedriver han fastighetsaktiviteter som hanterar den österländska marknaden. 2014 bestämde han sig för att fortsätta sina studier parallellt och 2015 började han läsa affärsadministration vid universitetet i Palma de Mallorca. Han är tvåspråkig, i spanska och ryska och har en hög nivå på engelskan. Hans hobbyer är segling, tennis och sport i allmänhet samt gastronomi.

+34 660 460 145 andres@novamallorca.com
EN
ES

Miguel Nadal de Puigdorfila

Kontorschef / Mäklare

Född i Palma de Mallorca, började Miguel sitt arbetsliv i familjeföretaget 1994, vilket hade både bilförsäljning och reparationsverkstad. Där tillträdde han 2000 som verkställande direktör för företaget. Med mer än 15 års erfarenhet, som chef och administratör för officiell återförsäljare av lyxfordon, har han hanterat säljteam. Han har tagit flertalet utbildningar under hela sitt yrkesliv som bland annat: ”chef för förebyggande av arbetsrisker” och olika kurser i marknadsförings- och försäljningstekniker, samt deltagit som grundare av och medlem i olika föreningar inom bilvärlden, inklusive föreningen för Jaguar-återförsäljare i Spanien. Sedan 2011 har han varit en del av Nova Mallorca-teamet och arbetar sedan 2013 som chef för Palma-kontoret. Hans hobbyer är läsning, vandring och golf samt njuter även av livet till havs.

+34 609 640 077 miguel@novamallorca.com
EN
ES
DE

Penélope Wright

Mäklare

I mer än 30 år, sedan 1988, har Penny som ursprungligen kommer från England, med stor glädje arbetat på Nova Mallorca och ser sina kollegor som hennes andra familj. Först arbetade hon som sekreterare och startade avdelningen för uthyrning. Efter att ha genomfört några försäljningskurser, certifierats via Dale Carnegie och skaffat sig erfarenheten av att arbeta på Nova Mallorca under så många år, hade hon 2015 möjlighet att byta position till fastighetskonsult på Puerto Portals kontor.

+34 638 761 370 penny@novamallorca.com
EN
ES

Dudley Colbrook

Mäklare

Dudley tog sig framgångsrikt igenom det engelska ”Grammar School”-systemet och gick sedan direkt in i handelsvärlden. Efter att ha drivit ett litet grossistföretag gick han med, i ett ungt tillverkningsföretag i dess uppstart, som försäljningschef. I en relativt ung ålder avancerade han snabbt till att bli försäljningsdirektör, med ansvar för Storbritannien och hela Europa. Under hans tid hos företaget blev de den största tillverkaren i Storbritannien och slutligen den största i Europa. Dudley och hans familj beslutade sedan att det var dags för en förändring och siktade in sig på Mallorca, de flyttade hit och Dudley anslöt till Nova Mallorca i slutet av 80-talet. Har sedan dess fått en stor mängd erfarenhet inom fastighetsmarknaden på Mallorca.

+34 615 400 820 dudley@novamallorca.com
EN
ES
DE
TK

Zafer Usal

Mäklare

Zafer är född i Frankfurt, men tillbringade sin barndom och tonår i Köln. Före sin fördjupning i Balearernas fastighetsmarknad arbetade Zafer som hotellchef. Han har examen i hotell management och har arbetat för flera ledande hotellkedjor inom turistmarknaden i hela Spanien, inklusive Kanarieöarna och Balearerna. I början av 2000 ändrade han sin arbetsinriktning och gick anslöt sig till fastighetssektorn. Hans behärskning av flera språk gör honom till en aktiv deltagare på den utländska marknaden. Hans hobbyer är alla sporter relaterade till havet och även till musikalvärlden, främst teater.

+34 671 501 904 zafer@novamallorca.com
EN
ES
DE

Edda Schatteburg

Mäklare

Edda är född i Frankfurt / Main i Tyskland och efter gymnasiet studerade hon psykologi och sociologi och har en examen i pedagogik från universitetet i Frankfurt. Hon har bott på Mallorca sedan 1979 och började arbeta inom fastighetssektorn 1981, för ett utvecklings- och konstruktionsföretag, kopplat till en viktig hotellkedja på Mallorca. Därefter flyttade hon från utvecklings- till fastighetsförmedlingssektorn och arbetade under flera år som frilansande och professionell fastighetsmäklare, tills hon anslöt sig till Nova Mallorca i september 2005. Hennes språk är spanska, tyska och engelska.

+34 609 424 444 edda@novamallorca.com
EN
ES
DE

María Pinilla

Mäklare

Maria föddes i Burgos och tog examen i tandvård i Bilbao. Efter att ha utövat sitt yrke i Bilbao och på Mallorca flyttade hon till Tyskland, där hon tog en magisterexamen i proteser, estetik och komplicerade fall, under tre år. Efter att ha arbetat som specialist i flera år i Tyskland, återvände hon till Mallorca för att radikalt förändra sitt yrke. Hon studerade management inom turistanläggningar och började sin karriär inom fastighetssektorn, där hon har arbetat sedan dess och började som fastighetskonsult på Nova Mallorca 2016. Hennes främsta hobby är baldans och latindans.

+34 664 399 388 maria@novamallorca.com
ES

Catina Ripoll

Mäklare

Catina arbetade under 14 år i en grupp av familjeföretag och samlade på sig en hög nivå av kunskap inom anläggningar och byggmaterial samt inom team-koordinering och ledning. 1995 började hon arbeta inom fastighetssektorn, både som fastighetskonsult och som kontorschef. Under sin långa karriär visade hon sig vara mycket framgångsrik inom marknadsföring och försäljning av lyxfastigheter. I sitt privata liv tycker hon om att mötas upp med vänner och familj, resor, fotografering, inredning och dekoration. Dessutom är hon en riktig sportentusiast och gör gärna utflykter i bergen, vandrar samt seglar.

+34 636 974 774 catina@novamallorca.com
EN
ES
DE
RU

Marina Meier

Mäklare

Marina är född i Ukraina och 2003 tog hon sin universitetsexamen i juridik. Efter att ha bott ett år i Tyskland, där hon lärde sig språket, reste hon 2005 till Mallorca, där hon arbetade gentemot konsumenten inom handel och kundservice. Hon anslöt sig till fastighetssektorn 2014 som ansvarig för marknadsföringen av bankägda fastigheter och är sedan 2017 en del av teamet hos Nova Mallorca som fastighetskonsult, på kontoret i Palma.

+34 672 394 126 marina@novamallorca.com
EN
ES
DE
PL

Paula Liedtke

Mäklare

Paula föddes i Polen där hon tog examen inom Hotel Management och Kostrådgivning. Hon vann stipendium för att studera vid universitetet i Istanbul där hon tillbringade en termin. Är baserad på Mallorca sedan 2013 där hon tidigare har arbetat som försäljningschef på hotell. Hon började sin karriär inom fastighetsbyråer som försäljningsagent för nybyggnationer och är för närvarande en del av Nova Mallorcas team. Hon talar fyra språk och älskar att resa. På fritiden gillar hon att utöva sport eller förbättra sina pianofärdigheter.

+34 664 324 128 paula@novamallorca.com
EN
ES
FR
IT

Juan Carlos Balaguer

Industriella och Kommersiella Fastigheter

Juan Carlos föddes i Palma de Mallorca, där han studerade vid Luis Vives-skolan i Palma. Han tog examen i affärsvetenskap från UIB, master i företagsadministration och management från AFEIGE, associerad med Barcelonas autonoma universitetet ​​och studerar för närvarande för att ta examen i juridik vid UNED. Juan Carlos arbetade som verkställande direktör för familjeföretaget fram till år 2000. Sedan dess har han ägnat sig åt skatte- och fastighetsrådgivning tillsammans med kommersiell management av ett stort gym och 2014 började han sitt samarbete med Nova Mallorca. Hans fastighetsspecialitet är inriktad på försäljning av tomter, hotell, affärslokaler och företag. Hans hobby är squash, inom vilken han har varit mästare på Balearerna och spansk mästare i regionalt lag. Han har också utmärkt sig i flera andra sporter och utövar för närvarande paddeltennis och schack.

+34 635 479 103 juancarlos@novamallorca.com
EN
ES

Carla Martinez

Uthyrning / Mäklarassistent

Carla är född i Palma de Mallorca och har alltid bott på ön. Hon studerade administration och hennes arbete har alltid varit relaterat till denna gren. 2006 anslöt hon sig till Nova Mallorca som teamassistent och arbetar för närvarande även inom uthyrningsavdelningen.

+34 666 560 028 carla@novamallorca.com
EN
ES
DE

Ellen Larsen

Mäklarassistent

Ellen föddes i Tyskland och flyttade till Mallorca när hon var tio år gammal, där hon sedan har genomgått en administrativ yrkesutbildning och därefter tagit en examen i engelska. Hon började sitt arbetsliv på ett administrationskontor för fincor, följt av en resebyrå. Ellen har arbetat inom fastighetssektorn sedan 1995 och har jobbat som teamassistent för Nova Mallorca sedan 1998. Hon älskar djur och hennes hobbyer är simning och läsning.

+34 605 944 851 portals@novamallorca.com
EN
ES
DE

Evelyn Kröger Gomez

Mäklarassistent

Evelyn föddes i Tyskland, även om hon har rötter i Spanien, Galicien. Hon studerade språk och administration i Niedersachsen i Tyskland och beslutade 2005 att ge sitt liv en ny riktning och flyttade till Mallorca, där hon har arbetat inom olika fastighetsbyråer samt för en språkskola som sekreterare och personlig assistent. 2013 påbörjade hon sitt arbetsliv hos Nova Mallorca som teamassistent på Paseo de Mallorcas kontor. Hon ägnar sin fritid åt att arbeta med ungdomar och tar hand om människor i situationer som hemlöshet och i risk för social utslagning. Hennes andra hobbyer är musik, cello och piano, resor och att lära känna nya kulturer.

+34 670 615 955 pmallorca@novamallorca.com
EN
ES
DE
IT

Cintia Ortiz

Administrativ Assistent

Cintia kommer ursprungligen från norra Mexiko. Hon tog examen i ekonomi- och företagsstudier i sitt hemland och avslutade senare sin magisterexamen i Madrid. Hon har erfarenhet av leveranskedjor i multinationella företag som ansvarig för inköp av råvaror och produktionsplanering samt flera logistikprojekt. Efter att ha bott i Italien och Schweiz, flyttade hon 2017 till Mallorca och i september samma år, anslöt sig till Nova Mallorca för att arbeta inom det administrativa området. Hon tycker om utomhusaktiviteter och resor.

+34 605 944 851 cintia@novamallorca.com
EN
ES

Christian Ponce

Fotograf

Christian föddes vid Atlantkusten i Argentina. Vid 22 års ålder kom han till Mallorca, där han, förutom arbete inom kommersiell verksamhet, studerade bildbehandling och tog sina första steg inom fotografering. För närvarande, konsoliderad som professionell inom fotografering, arbetar han med Nova Mallorca Fastigheter för att utföra fotografering, virtuella 360º-turer och videobearbetning.

+34 605 944 851 christian@novamallorca.com
ES

Ildefonso Madroñero

Ekonomichef (CFO)

Även om Ildefonso är född i Cáceres har han bott på Mallorca, under hela sin yrkesverksamhet, och arbetat inom finansföretag, förlag, tryckföretag, mat, undervisning och för närvarande, sedan 2003, inom fastighetssektorn på Nova Mallorca, där han har befattning som chef för redovisningsavdelningen. Hans hobbyer inkluderar film, litteratur och sport.

​+34 605 944 848 ildefonso@novamallorca.com
EN
ES
RU

Natalia Petrakova

Revisor

Natalia är född i Moskva, Rysslands huvudstad. Hon har en magisterexamen i ekonomi och företagsadministration och tog själva examen i Moskva. Hon har också en examen i hotell management i Zaragoza, genom öppna högre studier. Hon började sin yrkeskarriär i Moskva inom finansiell leasing sektor som ekonom. Därefter flyttade hon till Palma de Mallorca för att fortsätta sin yrkesverksamhet som revisor i ett företag inom byggsektorn. Sedan 2014 har hon arbetat som revisor i fastighetsbyrån Nova Mallorca. Hennes främsta hobbyer är att måla, baka, designa och skapa kläder samt smycken.

+34 670 615 955 natalia@novamallorca.com

ARBETA HOS Nova Mallorca

MER INFORMATION

VI ringER dig!

MISSA INTE CHANSEN ATT HITTA DITT DRÖMBOENDE

Prenumerera och få de senaste nyheterna och erbjudanden från NOVA MALLORCA

Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats Acceptera cookies Mer information